Rolcontainer Restafval 360L

Prijs op aanvraag

All-in prijs inclusief BTW, bezorgen, ophalen en verwerken van het afval.

De deksel moet dicht kunnen.

Wat mag er in een container voor restafval?

  • Klein huisvuil
  • Klein bedrijfsvuil

Wat mag er NIET in een container voor restafval?

  • Elektrische apparaten
  • Asbesthoudende materialen

De rolcontainer restafval 360L is een goede keuze voor zowel particulieren als kleine bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en gemakkelijke manier om hun afval te beheren. Met een capaciteit van 360 liter biedt deze rolcontainer voldoende ruimte voor het verzamelen van restafval.

Een rolcontainer restafval 360L huren

Het formaat van de rolcontainer maakt het ideaal voor gebruik in kleine ruimtes, zoals achtertuinen of smalle steegjes. Het is ook geschikt voor kleine bedrijven die geen grote hoeveelheden afval produceren. Dankzij de wielen kan de container gemakkelijk worden verplaatst.

De rolcontainer is niet geschikt is voor het weggooien van elektrische apparaten en asbesthoudende materialen. Deze moeten worden afgevoerd volgens de geldende regelgeving. Daarnaast is het belangrijk dat de deksel van de rolcontainer volledig kan worden gesloten. Dit zorgt ervoor dat het afval goed wordt opgeslagen en veilig kan worden opgehaald. Ook voorkomt het dat geuren zich verspreiden.

De prijs van de rolcontainer restafval 360L is op aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0575 – 51 15 06 of per e-mail via info@schrijverzutphen.nl.

Vragen? Stel ze gerust

Als u op zoek bent naar een praktische en betrouwbare manier om uw klein huisvuil of klein bedrijfsvuil te beheren, dan is de rolcontainer restafval 360L de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf hoe gemakkelijk deze rolcontainer is in gebruik! 


Categorieën: ,