Rolcontainer Restafval 660L

Prijs op aanvraag

All-in prijs inclusief BTW, bezorgen, ophalen en verwerken van het afval.

De deksel moet dicht kunnen.

Wat mag er in een container voor restafval?

  • Klein huisvuil
  • Klein bedrijfsvuil

Wat mag er NIET in een container voor restafval?

  • Elektrische apparaten
  • Asbesthoudende materialen

De rolcontainer restafval 660L is een goede keuze voor zowel particulieren als kleine bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en handige manier om hun afval te beheren. Met een capaciteit van 660 liter biedt deze rolcontainer voldoende ruimte om het dagelijkse huisvuil of bedrijfsvuil op te slaan. Het vaak legen van de container is met deze ruime capaciteit niet nodig!

Huur een rolcontainer restafval 660L

Het gebruik van de rolcontainer restafval 660L is eenvoudig en praktisch. Dankzij de stevige wielen kunt u de container gemakkelijk verplaatsen, zelfs wanneer deze volledig beladen is. Dit maakt het mogelijk om de container snel en moeiteloos op de juiste locatie te krijgen.

De rolcontainer is niet geschikt voor het weggooien van elektrische apparaten en asbesthoudende materialen. Ook is het voor het veilig afvoeren van het afval belangrijk dat de deksel gesloten kan worden. De prijs van de rolcontainer is op aanvraag. Neem telefonisch contact met ons op via 0575 – 51 15 06 of per e-mail via info@schrijverzutphen.nl voor meer informatie en een prijsopgave op maat.

Rolcontainer bestellen bij Schrijver Zutphen

De rolcontainer restafval 660L is een betrouwbare keuze voor het beheer van klein huisvuil of bedrijfsvuil. Met voldoende capaciteit en handige verplaatsbaarheid, biedt deze rolcontainer een efficiënte oplossing voor uw afval. Houd er rekening mee dat de container niet geschikt is voor het weggooien van elektrische apparaten en asbesthoudende materialen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de prijs en beschikbaarheid van deze container.


Categorieën: ,