Uw ijzercontainer wordt
GRATIS geplaatst
Kies zelf uw datum
en levertijd
Vandaag besteld,
morgen geplaatst

Wilt u een afvalcontainer huren in regio Lochem?

Woont u in Lochem of omgeving en gaat u aan de slag in uw woning of tuin? Gaat u opruimen of staat u op het punt om in huis te gaan bouwen of verbouwen? Dan kan hier veel afval bij vrijkomen. En dat wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk opgeruimd hebben, zonder het zelf te hoeven verwerken. Het is dan handig om hiervoor een speciale afvalcontainer voor te bestellen. Deze vindt u bij Schrijver Zutphen in diverse formaten en voor verschillende afvalstromen.

Eenvoudig online een container bestellen

Bij Schrijver Zutphen bent u aan het goede adres voor het huren van een container in Lochem en omgeving! Wij verhuren betaalbare afvalcontainers voor diverse soorten afval. Zo bieden we onder andere containers voor puin, metaal, hout, bouwafval, tuinafval en sloopafval. Deze zijn te huur in verschillende afmetingen. Van kleine containers 3m³, middelgrote containers 10m³, tot grote containers 40m³. De prijzen variëren per soort afval en per formaat van de container. Door ons ruime aanbod vindt u altijd een geschikte container voor uw project!

Container huren in Lochem. Vandaag besteld, morgen geplaatst!

Op schrijverzutphen.nl vindt u alle informatie over het kiezen van containers voor uw afval. Onze afvalcontainers zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Bekijk online ons uitgebreide aanbod. Heeft u vandaag een container bij ons besteld? Dan streven wij ernaar om deze morgen bij u in Lochem te plaatsen! Wij leveren afvalcontainers op alle werkdagen van 08:00 -17:00 uur. Op zaterdag leveren/plaatsen wij onze containers van 08:00 -12:00 uur. De container mag 4 weken blijven staan. Is uw container vol? Meld deze dan online of telefonisch bij ons aan. Wij halen hem op en zorgen voor de verwerking van het afval. Kies hierboven een afvalcontainer en bestel deze online in enkele stappen. Heeft u een vraag over het bestellen van een container? Neemt u dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!