Uw ijzercontainer wordt
GRATIS geplaatst
Kies zelf uw datum
en levertijd
Vandaag besteld,
morgen geplaatst

Wij leveren niet alleen diensten voor bedrijven, maar als particulier kunt u ook bij ons terecht.

Containers

Bent u van plan om uw tuin te vernieuwen of uw huis te verbouwen? Heeft u uw schutting vervangen of de heg gesnoeid en weet u niet waar u uw afval kunt laten, dan zijn de afvalcontainers van Schrijver Zutphen ideaal voor u. Er is voor ieder soort afval wel een container te krijgen en ook nog eens in elk gewenst formaat. Zo hebben wij kleine containers van 3m³ voor de “kleine” klusser en zelfs 40m³ voor de serieuze afvalverzamelaar. Kijk onder het kopje container verhuur naar ons ruime assortiment aan containers.

Heeft u toch nog vragen of wilt u liever persoonlijk contact met ons, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar een van onze medewerkers.

Aanhangwagen vol?

Dan komt u toch gewoon bij ons langs en stort u uw aanhangwagen leeg bij ons op het terrein. Geen gedoe met afval scheiden en langs diverse containers rijden. Wij zoeken het voor u uit, zodat u zich kunt concentreren op uw klus of project. Snel, makkelijk en simpel, en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. U kunt bij ons pinnen en contant afrekenen.

Oud ijzer

Heeft u oud ijzer waar u vanaf wil? Wij ontvangen dit graag van u. Dit kost u helemaal niets, sterker nog: Schrijver Zutphen geeft u zelfs contant geld voor uw oud ijzer. Of u nou een oude fiets, kapotte velgen of uw oude auto accu nog in de schuur heeft staan, wij zijn erin geïnteresseerd.

Legitimatieplicht en registratie NAW gegevens

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om uw naam, adres en woonplaats te noteren bij contante inkoop van alle metalen. Voor de contante inkoop van koper, koperkabel en koperlegeringen komt daar de registratie van uw ID-nummer nog bij. Zonder legitimatie kunnen wij dus niet tot inkoop van koper over gaan.

Direct een container bestellen