Uw ijzercontainer wordt
GRATIS geplaatst
Kies zelf uw datum
en levertijd
Vandaag besteld,
morgen geplaatst

Container bestellen bij Schrijver Zutphen?

Bij Schrijver Zutphen kunt u verschillende containers huren. Bent u aan het verbouwen of gaat u de tuin onder handen nemen? Dan gaat bouwafval afvoeren het makkelijkst met een passende container. Wij bieden containers voor diverse soorten afval. Zo vindt u bij ons altijd een geschikte afval container. Met onder andere sloop- en bouwafval containers, grof vuil containers, puincontainers, houtcontainers en rolcontainers. Onze afvalcontainers zijn beschikbaar in verschillende formaten. Van kleine containers 3m³ en middelgrote containers 10m³, tot grote containers 40m³.

Naast het huren van containers voor afvalinzameling kunt u bij ons ook terecht voor het bestellen van ophoogzand en straatzand. Bijvoorbeeld als u kuilen wilt dichten, de tuin wilt verhogen, of als grondlaag of fundering.

Container huren. Vandaag besteld, morgen geplaatst!

Heeft u een container nodig voor uw bedrijf of thuis? Onze diensten bieden wij voor zowel particulieren als bedrijven. Is de container vol? Dan kunt u de volle container aanmelden en deze door ons laten ophalen!

Kies hierboven de juiste afval container en bestel deze eenvoudig online in een paar stappen. Heeft u vragen of wilt u hulp bij een container bestellen? Dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen.