Winkelmand


Filteren

Soorten afval


Soorten afval

Grond afvoeren

U wilt grond afvoeren? Huur een grond container!

Heeft u een grote tuin verbouwing op de planning staan? Of gaat u deze misschien afgraven of opnieuw indelen? Dan is de kans groot dat daar een hoop zand of grond bij vrijkomt, dat u af wilt voeren. Dat maken we u graag makkelijk! Bij Schrijver kunt u goedkoop een grond container huren voor grond afvoeren. Een grond container bestellen kan in een paar stappen via onze website. Het enige wat u hoeft te doen is een geschikt formaat voor de container te kiezen. Schrijver heeft de volgende grond en zand containers te huur:

  • Grond container 3m³
  • Grond container 6m³
  • Grond container 15m³

Twijfelt u over het formaat van de container? Dan raden wij in de meeste gevallen aan om een grotere te bestellen. Dit is voordeliger dan later nog een tweede container te moeten bestellen.

Wat mag er in een grond container?

Wilt u weten welke soort grond en zand u mag afvoeren in onze container? U kunt namelijk niet al uw tuinafval kwijt in een container voor grond. Wilt u bijvoorbeeld boomstammen, struiken, planten, of hout afvoeren? Dan kunt u kiezen voor een tuin en groen container. Maar wat mag er wel in de grond container? Hierin kunt u zand, tuinaarde, visueel schone grond en graszoden kwijt.

Een grond container bestellen bij Schrijver Zutphen

Uw grond container mag 4 weken bij u blijven staan. Is de container vol? Geef ons dan een seintje. Dat kan door de container aan te melden via het formulier op onze website of door te bellen. Wij zullen dan de container met uw grond afvoeren en het grond afval verwerken. Twijfelt u of uw afval geschikt is voor de grond container? Of heeft u hulp nodig bij een grond container bestellen? Neem dan gerust eens contact op met onze professionals. We helpen u graag!