Winkelmand


Filteren

Soorten afval


Soorten afval

IJzer en metalen

Oud ijzer en metaal container huren?

Wilt u een container huren om uw ijzer en metaal af te voeren? Dan bent u bij Schrijver Zutphen aan het juiste adres! Misschien heeft u als particulier of bedrijf regelmatig oud ijzer afval of metaal. Met een handige container bent u verzekerd van een snelle afvoer en recycling van uw afval. Schrijver Zutphen draagt namelijk al decennialang zorg voor het inzamelen, verwerken en sorteren van alle soorten metalen. Als modern metaalrecyclingbedrijf zorgen wij ervoor dat de diverse metaalstromen gescheiden worden en dat metaal geschikt gemaakt wordt voor hergebruik.

Wat mag er in een ijzer en metaal container?

In een container voor metalen en oud ijzer kunt u een diverse materialen kwijt. Hierbij kunt u denken aan oud ijzer, staal, RVS, koper, aluminium, lood en zink. Gaat u de container bestellen? Bedenk van te voren hoeveel ijzer en/of metaal u ongeveer af moet voeren, en maak een keuze voor een geschikte container. Schrijver heeft metaal en oud ijzer containers in verschillende maten: van kleine containers 6m³, tot middelgrote containers 10m³, tot grote containers van wel 40m³.

Oud ijzer en metaal container bestellen. Gratis geplaatst!

Een ijzer en metaal container huren kan eenvoudig en snel via de website van Schrijver Zutphen. Een voordeel: deze ijzer en metalen container wordt gratis geplaatst! Uw schroot container mag 4 weken bij u blijven staan. Is de container vol? Dan kunt u deze aanmelden via het formulier op onze website of door telefonisch contact op te nemen. Wij halen de volle container op en zorgen voor de verwerking en recycling van uw oud ijzer en metaal! Heeft u een vraag voor ons of wilt u hulp bij de juiste container bestellen? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder!