Winkelmand


Filteren

Soorten afval


Soorten afval

Puin

Een puincontainer huren bij Schrijver?

U kunt een puincontainer huren als u puin en stenen wilt afvoeren. Dit afval kan vrijkomen als u bijvoorbeeld een verbouwing of sloopklus heeft. En dit kunt u het makkelijkst opruimen in een puincontainer van Schrijver Zutphen!

Wij bieden puin containers in drie verschillende formaten, van klein naar groot:

  • Puin container 3m³
  • Puin container 6m³
  • Puin container 15m³

Wat mag er in een puincontainer?

Een puincontainer is bedoeld voor het afvoeren van schoon puin. Hieronder vallen verschillende soorten harde, steenachtige materialen. Zo kunt u denken aan materialen als bakstenen, grind, tegel- en metselwerk en stoeptegels. Vraagt u zich af of een puincontainer geschikt is voor uw klus, of welk formaat u het beste kunt bestellen? Wij helpen u graag met een passende puincontainer bestellen. U mag hiervoor gerust contact met ons opnemen.

Hoeveel kost een puincontainer bestellen?

De kosten van een puincontainer zijn gelukkig relatief laag vergeleken met andere afvalstromen! Dat komt doordat puin makkelijker te recyclen is. Hierdoor blijft de huur van zo’n container relatief goedkoop. En dat is natuurlijk altijd fijn.

De puincontainer mag 4 weken blijven staan. Is uw puincontainer vol? Meld hem dan bij ons aan. Wij halen de container voor u op en verwerken het puinafval!