Winkelmand


Filteren

Soorten afval


Soorten afval

Bemeste tuinaarde

Wilt u bemeste tuinaarde kopen?

Gaat u in de tuin aan de slag? Dan kan bemeste tuinaarde goed van pas komen. Bemeste aarde is handig bij het aanleggen van een nieuwe tuin, maar ook bij het verbeteren van de grond in uw huidige tuin. Bemeste tuinaarde kopen gaat tegenwoordig gemakkelijk online! Want via de website van Schrijver Zutphen is een Big bag bestellen zo gedaan!

Wat is het voordeel van bemeste tuinaarde?

Wat is bemeste tuinaarde precies en waarvoor kunt u het gebruiken? Deze aarde, ook wel gemengde tuinaarde genoemd, is tuinaarde waaraan compost toegevoegd is. Hierdoor bevat de grond meer voedingsstoffen dan onbemeste tuinaarde. Daarom is het verstandig om bemeste aarde te gebruiken bij het aanleggen of verbeteren van de tuin. Door de goede voedingsstoffen wordt de kwaliteit van de grond beter. En dit bevordert de groei van bomen, planten, struiken en graszoden. Bovendien zorgt bemeste grond ervoor dat de bodem goed bewerkbaar blijft.

Bemeste tuinaarde bestellen bij Schrijver Zutphen

Naar het huren van containers en het bestellen van straatzand of ophoogzand, kunt u bij Schrijver Zutphen ook terecht voor het bestellen van bemeste aarde. Dit leveren wij bij u in een Big Bag. Heeft u een vraag voor ons of wilt u hulp bij bemeste grond kopen? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen u graag!