Uw ijzercontainer wordt
GRATIS geplaatst
Kies zelf uw datum
en levertijd
Vandaag besteld,
morgen geplaatst

Wilt u een rolcontainer huren?

Naast containers voor bijvoorbeeld puin, bouw- en sloopafval en grof huisvuil, kunt u bij Schrijver Zutphen ook rolcontainers huren. Moet u regelmatig grote hoeveelheden restafval, glas en plastic, of papier en karton weggooien? Of heeft u veel bedrijfsafval dat u wilt afvoeren? Dan kan een verrijdbare kunststof rolcontainer goed van pas komen!

Rolcontainers voor diverse afvalstromen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een rolcontainer huren. Zo kunt u al uw afval makkelijk laten afvoeren. Bij Schrijver vindt u dan ook rolcontainers voor verschillende afvalsoorten: glas- en plasticafval, papierafval en restafval / klein huisvuil.

Rolcontainer voor glas en plastic

Wij bieden twee opties voor het afvoeren van glas en plastic. Een Recycle Foliezak 400 liter en een rolcontainer van 240L. Wat mag er in een rolcontainer voor glas en plastic? Hierin kunt u onder andere plastic, draadglas, glas in lood, isolatieglas, gelaagd glas en gehard glas kwijt.

Rolcontainer voor papier en karton

Wij hebben verschillende soorten en maten in rolcontainers voor papier en karton. Deze variëren van klein tot groot, bijvoorbeeld van 240 liter en 660 liter tot wel 1300 liter. Wat mag er in de container? Deze is uitsluitend bedoeld voor papier en karton, en niet voor bijvoorbeeld plastic, tuinafval of huisvuil.

Rolcontainer voor restafval

Ook in restafval containers hebben we verschillende soorten en maten beschikbaar. Variërend van klein tot groter, bijvoorbeeld van 240 liter en 800 liter tot wel 1600 liter. Wat mag er in de restafval rolcontainer? In deze container kunt u klein huisvuil en klein bedrijfsvuil kwijt. Denk hierbij aan theezakjes, spuitbussen, pennen, kauwgom, luiers, koffiepads en plakband.

Rolcontainers huren bij Schrijver Zutphen

Via onze website kunt u eenvoudig een rolcontainer huren. Kies de juiste afvalsoort en het gewenste formaat.

De prijzen voor onze rolcontainers zijn op aanvraag. Heeft u een vraag, wilt u advies of hulp bij een geschikte rolcontainer bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!