Winkelmand


Filteren

Soorten afval


Soorten afval

Tuin en Groen

Tuin en groen afvalcontainer huren?

Gaat u de tuin onder handen nemen en verwacht u veel tuinafval en groenafval? Dan kunt u een handige tuin en groenafvalcontainer huren bij Schrijver Zutphen. Zo voert u gemakkelijk al uw tuinafval af en zorgt u voor een opgeruimde tuin! Wij hebben groen en snoei containers beschikbaar in verschillende formaten. Van een kleine groenafval container 3m³, middelgrote container 10m³ tot grote groencontainers 25m³ of 40 m³.

Wat mag er in een tuin en groenafvalcontainer?

Groenafval bestaat uit organisch materiaal; het tuinafval dat gecomposteerd kan worden. In een tuin en groen container kunt u verschillende materialen afvoeren. Hierbij kunt u denken aan verschillende materialen die vrijkomen bij het werken in de tuin. Zoals boomstammen/stronken, takken, struiken, planten, aanhangende grond, gras en bladeren. Heeft u een grote hoeveelheid grond of zand die u wilt afvoeren? Dan kunt u beter een grond container huren.

Een tuinafval en groenafval container bestellen bij Schrijver Zutphen

De tuin en groencontainer mag 4 weken bij u blijven staan. Is de container vol? Dan kunt u deze aanmelden via het formulier op onze website of door te bellen. Dan halen wij de groenafval container voor u op en verwerken wij het afval. Heeft u een vraag voor ons of wilt u advies bij het bestellen van een tuin en groen afval container? Neemt u dan gerust contact met ons op!