Winkelmand


Filteren

Soorten afval


Soorten afval

Grof huisvuil

Grof huisvuil container huren bij Schrijver?

Wilt u grofvuil afvoeren en bent u op zoek naar een container? Dan bent u bij Schrijver Zutphen aan het goede adres. Wij bieden grof huisvuil containers in diverse formaten, variërend van klein tot groot. Zo kunt u altijd een geschikte afvalcontainer bestellen!
Een grofvuil container huren doet u eenvoudig en snel via onze website, of door telefonisch contact met ons op te nemen. Is uw grofvuil container vol? Meld deze dan aan via onze website of door te bellen. Dan halen wij uw volle container voor u op! Heeft u nog vragen over het huren van een grofvuil container? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u verder!

Wat mag er in een grof huisvuil container?

Het is belangrijk om rekening te houden met wat er wel en niet in een grof huisvuil container mag. Grof huisvuil is een breed begrip; het gaat om het afval dat te groot is voor de grijze container. Om dit afval toch kwijt te kunnen kunt u via onze website gemakkelijk een grof huisvuil container huren. In een grof huisvuil container kunt u verschillende materialen kwijt, waaronder bedden, banken, vloerbedekking, kasten, stoelen, tafels en keukenbladen.