Winkelmand


Filteren

Soorten afval


Soorten afval

C-Hout

C-hout container huren voor houtafval afvoeren

Bent u bezig in en om uw huis en tuin en wilt u hout afvoeren? Met een C-hout container van Schrijver Zutphen ruimt u dit makkelijk op. Als u een C-houtcontainer gaat bestellen kunt u kiezen uit vier verschillende maten. Bedenk van te voren hoeveel hout u ongeveer moet afvoeren, en maak een keuze voor een geschikte container. Bij Schrijver kunt u een C-hout container huren in deze formaten:

  • C-hout container 3m³
  • C-hout container 6m³
  • C-hout container 10m³
  • C-hout puinhuisje 9m³

Wat mag er in een C-houtcontainer?

U vraagt zich misschien af: welk hout mag ik afvoeren in deze houtcontainer voor C-hout? Houtafval wordt verdeeld in drie verschillende soorten: A-hout, B-hout en C-hout. Dit onderscheid wordt gemaakt omdat het recycleproces per houttype verschilt. Welke materialen horen bij C-hout? Dat zijn materialen als geïmpregneerde houtsoorten, hout behandeld met carboleum, bielsen en schuttingendeuren. Het meeste afvalhout hoort echter in de categorie B-hout, en moet worden weggegooid in een B-hout container. Check goed of u de juiste houtcontainer bestelt.

Een C-hout container bestellen bij Schrijver Zutphen

De C-hout container mag 4 weken blijven staan. Is de houtcontainer vol? Dan kunt u deze aanmelden via het formulier op onze website of door te bellen. Wij halen de volle hout container voor u op! Heeft u een vraag voor ons of wilt u hulp bij een C- houtcontainer bestellen? Neem dan gerust eens contact met ons op!