Winkelmand


Filteren

Soorten afval


Soorten afval

Afvalhout (B-hout)

Een Afvalhout / B-hout container huren

Heeft u veel B-hout dat u wilt afvoeren? Bijvoorbeeld hout dat vrijkomt bij het (ver)bouwen of een renovatie. Dat kan het makkelijkst met een afvalhout container van Schrijver Zutphen. B-hout is één van de (hout) afvalsoorten die het meest voorkomt. Bij een houtcontainer bestellen kunt u kiezen uit verschillende formaten; van een container 3m³ tot wel 40 m³ of een hout puinhuisje 9m³.

De B-hout container mag 4 weken op uw locatie blijven staan. Is de container vol? Meld deze dan aan via het formulier op onze website of door te bellen. Dan halen wij uw volle afvalhout container voor u op! Heeft u nog vragen of wilt u hulp bij een houtcontainer bestellen? Neem dan gerust contact met op met onze professionals, wij helpen u graag verder!

Wat mag er in een container voor B-hout?

Bij een B-hout container bestellen is het belangrijk om rekening te houden met welk hout u mag afvoeren in deze container. Bij afvalhout wordt er namelijk onderscheid gemaakt in drie verschillende soorten: A-hout, B-hout en C-hout. Deze worden verdeeld omdat het recycleproces van de houttypes anders gaat. Wat valt er dan precies onder B-hout? Hierbij horen materialen als deuren, kozijnen, MDF, hardboard, keukenkasten, spaanplaat en houtmaterialen. Er zijn ook houtmaterialen die niet in de B-hout container mogen, zoals geïmpregneerd hout. Dit hout kunt u afvoeren in een C-hout container.