Winkelmand


Filteren

Soorten afval


Soorten afval

Dakafval

Wilt u een dakafval container huren?

Bij het slopen en vervangen van het dak van uw woning of schuur komt er waarschijnlijk een hoop dakafval vrij. Dit wilt u het liefst zo snel mogelijk afvoeren. Een dakafval container huren bij Schrijver Zutphen is heel eenvoudig. U hoeft slechts een geschikt formaat container te kiezen. Bij Schrijver kunt u een dakafval container huren in drie maten: dak afval container 3m³, dak afval container 6m³ en een dak afval container 10m³.

Wat mag er in een dakafval container?

Het dakafval mag niet zomaar in een bouw- en sloopcontainer, omdat dit een aparte afvalstroom is. Heeft u ook bouw- en sloopafval? Dan raden wij u aan om ook een bouw en sloopafval container te bestellen. Welke materialen horen dan wel bij dakafval? Dat zijn dakgrind, dakleer, teerhoudend en bitumineus, aanklevend materiaal (isolatie) en 10% hout en overig sloop afval. Let er wel op dat het dakafval geen asbest bevat!

Een dakafval container bestellen bij Schrijver Zutphen

De dakafval container mag 4 weken op uw locatie blijven staan. Heeft u een volle dakafval container? Meld deze dan aan via het formulier op onze website of door te bellen. Wij halen deze op en verwerken het afval! Heeft u een vraag voor ons of wilt u hulp bij een dakafval container bestellen? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen u graag!