Dak afval container 10m³

850,00 incl. BTW

All-in prijs inclusief BTW, bezorgen, ophalen en verwerken van het afval.

De container mag 4 weken blijven staan. De lading mag maximaal 20cm boven de rand uitsteken. Container afmeting in cm ± 350x185x180 (lxbxh)

Wij plaatsen alleen maar containers op een stevige ondergrond zodat deze niet weg kan zakken. Plaatsing op grasvelden/weilanden is in de meeste gevallen niet mogelijk. Raadpleeg bij twijfel onze binnendienst.

Wat mag er in een container voor dakafval?

 • Dakgrind
 • Dakleer, teerhoudend en bitumineus
 • Aanklevend materiaal (isolatie)
 • 10% hout en overig sloop afval

Wat mag er NIET in een container voor dakafval?

 • Asbesthoudend en asbestgelijkend materiaal
 • Gevaarlijk afval
 • Accu’s
 • Koelkast/vriezer
 • Autobanden
 • Bedrijfsafval
 • Technisch rubber

Als u bezig bent met een renovatie of nieuwbouwproject, komt daar vaak veel bouwafval bij kijken. Het is belangrijk om dit afval op een efficiënte en verantwoorde manier af te voeren. Bij Schrijver Zutphen kunt u eenvoudig een dak afval container van 10m3 huren, zodat u snel en gemakkelijk van uw bouwafval af bent.

Huur een dak afval container voor 4 weken

Wij begrijpen we dat u voldoende tijd wilt hebben om uw bouwproject af te ronden en het afval op uw eigen tempo wilt kunnen opruimen. Daarom biedt Schrijver Zutphen de mogelijkheid om onze dak afval container van 10m3 voor 4 weken te huren. Zo heeft u ruim de tijd om uw project succesvol af te ronden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het afvoeren van het bouwafval.

Veiligheid staat voorop

Bij het vervoeren van een dak afval container is veiligheid essentieel. Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, is het belangrijk om de lading binnen bepaalde grenzen te houden. Bij Schrijver Zutphen hanteren wij richtlijnen: de lading in onze dak afval container mag maximaal 20 cm boven de rand uitsteken. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw afval veilig en zonder problemen wordt afgevoerd.

Dak afval container huren bij Schrijver Zutphen

Onze dak afval container van 10m3 is perfect voor het afvoeren van bouwafval zoals dakpannen, hout (maximaal 10%), isolatiemateriaal en meer. Met een formaat van 350x185x180 (lxbxh) biedt onze container voldoende ruimte om al uw bouwafval in één keer af te voeren. Huur vandaag nog een dak afval container bij Schrijver Zutphen en profiteer van onze professionele diensten.

Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het huren van een dak afval container van 10m3, dan bent u bij Schrijver Zutphen aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring in de branche garanderen wij een efficiënte en veilige afvoer van uw bouwafval. Huur nu een dak afval container bij Schrijver Zutphen en geniet van de gemakken die wij bieden tijdens uw bouwproject!


Categorie: