Los gebroken puin 1m³ (gestort)

85,00 incl. BTW

All-in prijs inclusief BTW, bezorgen en ophalen.


Gebroken puin is een veelgebruikt materiaal wanneer de oppervlakte zwaar belast gaat worden. Voornamelijk wordt gebroken puin gebruikt voor de aanleg van opritten en parkeerplaatsen maar het kan ook voor andere projecten gebruikt worden. Het wordt meestal aangebracht als onderlaag, maar soms ook als verharding. Het is belangrijk om te weten dat gebroken puin niet geschikt is voor decoratieve doeleinden, zoals tuingrind of basaltsplit. Schrijver Zutphen biedt u de mogelijkheid om eenvoudig gebroken puin in een hoeveelheid van 1m3 te bestellen. Dat voorziet uw project van een goede basis.

Los gebroken puin 1m3

Als u ervoor kiest om een laag gebroken puin aan te brengen, raden wij aan om deze stevig aan te trillen. Dit zorgt voor een stabiele ondergrond en hierop legt u het straatwerk.

Het gebruik van gebroken puin als onderlaag zorgt voor een stevige basis. Afhankelijk van de belasting van het straatwerk, adviseren wij een laag van ± 20 cm of ± 30 cm gebroken puin. Voor licht belaste oppervlakten is een laag van ± 20 cm voldoende, terwijl voor zwaar belaste oppervlakten een laag van ± 30 cm raadzaam is.

Los gebroken puin bestellen bij Schrijver Zutphen

Bij Schrijver Zutphen kunt u eenvoudig los gebroken puin bestellen in hoeveelheden van 1m3. Onze hoogwaardige kwaliteit gebroken puin zorgt voor duurzame en stevige ondergronden. Het maakt niet uit of het nu gaat om een kleine oprit of een grote parkeerplaats. Wij hebben de juiste hoeveelheid gebroken puin voor uw project.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op en bestel uw los gebroken puin 1m3. U kunt ons bellen via 0575 – 51 15 06. Wij denken graag met u mee over de geschikte hoeveelheid los gebroken puin voor uw klus. Of plaats uw bestelling gemakkelijk direct online. Wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende service!


Categorie: