Los gebroken puin 3m³ (gestort)

140,00 incl. BTW

All-in prijs inclusief BTW, bezorgen en ophalen.


Gebroken puin 3m3 is een veelgebruikt materiaal voor de aanleg van opritten en parkeerplaatsen. Dit duurzame materiaal wordt met name toegepast wanneer de oppervlakte zwaar belast gaat worden. Schrijver Zutphen biedt u de mogelijkheid om eenvoudig gebroken puin in een hoeveelheid van 3m3 te bestellen, waardoor uw project van een goede basis wordt voorzien. Bestellen kan gemakkelijk en snel online via onze website.

Stabiele onderlaag aanleggen

Het gebruik van gebroken puin als onderlaag zorgt voor een stevige basis, wat resulteert in duurzaam en stabiel straatwerk. Afhankelijk van de belasting die het straatwerk zal krijgen, kan gebroken puin ook dienen als verharding. Schrijver Zutphen begrijpt het belang van een degelijke ondergrond en biedt u hoogwaardig gebroken puin voor al uw projecten.

Los gebroken puin 3m3

Hoewel gebroken puin uitstekend geschikt is voor functionele doeleinden zoals opritten en parkeerplaatsen, is het ongeschikt voor decoratieve toepassingen zoals tuingrind of basaltsplit. Om de stabiliteit te waarborgen, raden wij aan om de aangebrachte laag goed aan te trillen. Bij licht belaste oppervlakken volstaat een laagdikte van ongeveer 20 cm. Voor zwaarbelaste gebieden wordt een laagdikte van ongeveer 30 cm aanbevolen.

Bestel uw los gebroken puin bij Schrijver Zutphen

Bij Schrijver Zutphen kunt u gebroken puin van topkwaliteit bestellen, waarbij we aan de hoogste eisen voldoen. Via onze website kunt u direct een bestelling plaatsen, en met onze snelle leveringsservice wordt het gebroken puin snel op uw locatie geleverd. Wij helpen u bovendien graag met het bepalen van de juiste hoeveelheid gebroken puin voor uw werkzaamheden. Profiteer nu van de voordelen van gebroken puin voor uw project en neem contact met ons op of plaats direct uw bestelling. Heeft u vragen over het bestellen van gebroken puin? Bel ons gerust via 0575 – 51 15 06.


Categorie: