Los ophoogzand 2,5m³ (gestort)

175,00 incl. BTW

All-in prijs inclusief BTW, bezorgen, ophalen en verwerken van het afval.

Ophoogzand is ongezeefd zand, ook wel vulzand genoemd. Ophoogzand kan gebruikt worden voor de volgende toepassingen:

  • Ophogen van de tuin
  • Aanvullen van oppervlakken of kuilen
  • Dichten van vijvers etc.

Container is niet bestemd voor de afvoer van zand.


Ophoogzand, ook wel bekend als vulzand, is een ongezeefd zand dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Of u nu uw tuin wilt ophogen, oppervlakken of kuilen wilt aanvullen of vijvers wilt dichten, ophoogzand is een veelzijdig materiaal dat u daarbij kan helpen. Bestel uw los ophoogzand 2,5m3 of los ophoogzand 5,5m3 gemakkelijk online bij Schrijver Zutphen.

Los ophoogzand 2,5m3 bestellen

Voor het bestellen van een container los ophoogzand 2,5m3 bent u bij Schrijver Zutphen aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het belangrijk is om hoogwaardige materialen te gebruiken voor uw projecten. Daarom bieden wij ophoogzand van uitstekende kwaliteit aan in handige containers.

Het bestellen van container los ophoogzand 2,5m3 bij Schrijver Zutphen is eenvoudig en gemakkelijk. Op onze website kunt u snel de gewenste hoeveelheid ophoogzand selecteren en bestellen. Onze containers worden vervolgens op de door u aangegeven locatie geleverd, waardoor u tijd en moeite bespaart. De container is niet bestemd voor de afvoer van zand.

Ophoogzand 2,5m3 van Schrijver Zutphen

Bij Schrijver Zutphen bestelt u ophoogzand van de hoogste kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een duurzaam en betrouwbaar product. Daarnaast zorgen onze containers ervoor dat het zand veilig en efficiënt wordt afgeleverd op uw gewenste locatie.

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij Schrijver Zutphen streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, zodat zij met vertrouwen kunnen werken aan hun projecten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Als u een container los ophoogzand nodig heeft, zoek dan niet verder dan Schrijver Zutphen. Wij hebben containers met 2,5m3 en 5,5m3 ophoogzand beschikbaar. Bestel vandaag nog uw ophoogzand en geniet van de gemakkelijke levering en uitstekende kwaliteit die wij bieden!


Categorie: