Los ophoogzand 5,5m³ (gestort)

255,00 incl. BTW

All-in prijs inclusief BTW, bezorgen, ophalen en verwerken van het afval.

Ophoogzand is ongezeefd zand, ook wel vulzand genoemd. Ophoogzand kan gebruikt worden voor de volgende toepassingen:

  • Ophogen van de tuin
  • Aanvullen van oppervlakken of kuilen
  • Dichten van vijvers etc.

Container is niet bestemd voor de afvoer van zand.


Ophoogzand is een belangrijk materiaal voor verschillende projecten in de tuin of buitengebieden. Bij Schrijver Zutphen kunt u eenvoudig een container met los ophoogzand van 5,5m3 bestellen.

Ophoogzand, ook wel bekend als vulzand, is ongezeefd zand dat perfect geschikt is voor het ophogen van tuinen, het aanvullen van oppervlakken of kuilen en het dichten van vijvers. Met een container vol los ophoogzand heeft u voldoende materiaal om uw project tot een succes te maken. Naast 5,5m3 hebben wij ook containers van 2,5m3 ophoogzand.

Container los ophoogzand 5,5m3

Een container met los ophoogzand van 5,5 m3 biedt verschillende voordelen. U hoeft geen tijd te verspillen aan het zelf scheppen en vervoeren van zand. De container wordt eenvoudigweg bij u thuis afgeleverd, waardoor u direct aan de slag kunt met uw project. Daarnaast is het ophoogzand van Schrijver Zutphen van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar resultaat.

Los ophoogzand 5,5m3 bij Schrijver Zutphen

Het bestellen van een container met los ophoogzand bij Schrijver Zutphen doet u eenvoudig online. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen, neem dan gerust contact met ons op via 0575 – 51 15 06.

Bent u op zoek naar los ophoogzand van hoge kwaliteit en een handige leveringsoptie, dan is het bestellen van een container met los ophoogzand 5,5m3 bij Schrijver Zutphen de ideale keuze. Met dit ongezeefde vulzand kunt u uw tuinprojecten succesvol afmaken. De container is niet bestemd voor de afvoer van zand.

Heeft u vragen? Stel ze gerust

Heeft u vragen over het bestellen van los ophoogzand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0575 – 51 15 06. We staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor los ophoogzand voor uw klus!


Categorie: