Rolcontainer Restafval 240L

Prijs op aanvraag

All-in prijs inclusief BTW, bezorgen, ophalen en verwerken van het afval.

De deksel moet dicht kunnen.

Wat mag er in een container voor restafval?

  • Klein huisvuil
  • Klein bedrijfsvuil

Wat mag er NIET in een container voor restafval?

  • Elektrische apparaten
  • Asbesthoudende materialen

De rolcontainer voor restafval is een afvalcontainer die wordt gebruikt om grote hoeveelheden afval af te voeren. Deze containers zijn ontworpen om te worden gebruikt in huishoudens en in bedrijven. De containers zijn voorzien van wielen aan de onderkant, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Rolcontainer restafval van 240L

Een rolcontainer voor restafval van 240L kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Bedrijven produceren dagelijks grote hoeveelheden afval en een rolcontainer kan helpen om deze afvalstoffen gemakkelijk af te voeren. Als u thuis een grote schoonmaak houdt, kan een rolcontainer helpen om het afval eenvoudig af te voeren. De rolcontainer restafval van 240L is geschikt voor klein huis- en bedrijfsvuil. Het is niet toegestaan om elektrische apparaten of asbesthoudende materialen erin weg te gooien.

Huur uw rolcontainer bij Schrijver Zutphen

Als u van plan bent om een rolcontainer van 240 liter te gebruiken voor een project, kunt u ervoor kiezen om deze bij ons te huren. Het huren van een container kan handig zijn als u deze slechts voor een korte periode nodig heeft. Het is belangrijk dat de deksel dicht kan, als wij de container weer bij u komen ophalen.

Vragen? Neem contact met ons op

Als u een groot project heeft of dagelijks veel afval produceert, kan een 240L rolcontainer een handige oplossing zijn om grote hoeveelheden afval af te voeren. Door rekening te houden met de kenmerken en specificaties van de rolcontainer, zorgt u ervoor dat u de juiste container huurt voor uw behoeften.

Overweeg de voordelen van het huren van een container en zorg ervoor dat u het afval op de juiste manier afvoert. Neem bij vragen gerust contact met ons op. U kunt ons bellen via 0575 – 51 15 06.

 

 


Categorieën: ,