Los straatzand 2,5m³ (gestort)

175,00 incl. BTW

All-in prijs inclusief BTW, bezorgen, ophalen en verwerken van het afval.

Straatzand wordt voornamelijk gebruikt als grondlaag voor onder het straatwerk. Straatzand is gezeefd zand waardoor het minder vervuiling bevat dan ophoogzand. Straatzand kan gebruikt worden voor de volgende toepassingen:

  • Zandbed onder bestrating
  • Grondlaag onder parkeerplaats
  • Fundering voor tuinhuisje

Container is niet bestemd voor de afvoer van zand.


Bent u op zoek naar hoogwaardig straatzand voor uw bouw- of bestratingsproject? Bij Schrijver Zutphen besteld u gemakkelijk los straatzand 2,5m3. Dit zand is perfect voor diverse toepassingen, waaronder het aanleggen van straten, het voorbereiden van een ondergrond voor bestrating, of het egaliseren van terreinen. Ons los straatzand is van de beste kwaliteit en zorgt voor een stevige en stabiele ondergrond.

Los straatzand 2,5m3

Kwaliteit staat bij ons voorop. Ons los straatzand 2,5m3 is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de hoogste standaard. Straatzand is gezeefd zand waardoor het minder vervuiling bevat dan ophoogzand. Het biedt een duurzame oplossing voor elke bouw- en bestratingsklus. Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, ons straatzand is geschikt voor ieder project. Heeft u het zand alleen nodig als aanvulling of ophoging van bijvoorbeeld de tuin? Dan kunt u het best kiezen voor ophoogzand.

Bestel los straatzand bij Schrijver

Wij bieden los straatzand aan in handige hoeveelheden die eenvoudig te hanteren en te verwerken zijn. Het zand wordt los gestort, wat betekent dat u het direct kunt gebruiken waar nodig. Dit bespaart tijd en moeite, en maakt het mogelijk om snel en effectief te werken. De container is niet bedoeld voor het afvoeren van zand. Als u zand wil afvoeren kunt u een daarvoor bestemde grond container huren.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op en bestel uw los straatzand 2,5m3. U kunt ons bellen via 0575 – 51 15 06. Wij denken graag met u mee over de geschikte hoeveelheid straatzand voor uw klus. Of plaats uw bestelling gemakkelijk direct online. Wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende service!


Categorie: