Uw ijzercontainer wordt
GRATIS geplaatst
Kies zelf uw datum
en levertijd
Vandaag besteld,
morgen geplaatst

U wilt een container huren in Apeldoorn?

Dan bent u bij Schrijver Zutphen aan het goede adres! Gaat u bijvoorbeeld uw woning eens goed opruimen of verbouwen? Of gaat u aan het werk in uw tuin? Dan zal u waarschijnlijk een hoop bouwafval moeten afvoeren. Om dit makkelijk en snel te doen, kunt u een container bestellen in Apeldoorn en laten plaatsen door Schrijver. Wij plaatsen dan graag de afvalcontainer bij u op locatie.

Eenvoudig online een container bestellen in Apeldoorn

Een container huren kan gemakkelijk via onze webshop! Schrijver Zutphen biedt containers voor diverse afvalstromen, en zo vindt u altijd een geschikte container. Bij het bestellen kiest u zelf om welke soort afval het gaat en welk formaat u nodig heeft.

U vindt bij ons onder andere bouw- en sloopafval containers, grof huisvuil containers, metaalcontainers, puincontainers, houtcontainers, tuin en groen containers, rolcontainers en containers om grond af te voeren. Alle afvalcontainers zijn beschikbaar in verschillende groottes. Van kleine containers 3m³, middelgrote containers 10m³, tot grote containers 40m³. De prijzen variëren per afvalstroom en formaat.

Bij Schrijver kunt u niet alleen terecht voor containers huren om afval af te voeren, maar ook als u ophoogzand of straatzand wilt bestellen. Dat kan handig zijn als u in de tuin of om het huis aan de slag gaat. Bijvoorbeeld als een laag onder bestrating of een parkeerplaats, voor het dichten van kuilen of om uw tuin te verhogen.

Afvalcontainer huren Apeldoorn. Vandaag besteld, morgen geplaatst!

Wij bieden onze afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Ook zorgen we er graag voor dat uw container zo snel mogelijk op de gewenste locatie geleverd wordt. Heeft u vandaag besteld? Dan wordt morgen uw container in Apeldoorn geplaatst. Wij leveren op alle werkdagen van 08:00 -17:00 uur containers in Apeldoorn. Op zaterdag leveren/plaatsen wij onze containers van 08:00 -12:00 uur. De container mag 4 weken blijven staan. Is de container vol? Dan komen wij uw volle container ophalen en zorgen wij voor de verwerking van het afval. Kies een passende afval container en bestel deze online in een paar stappen. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig bij een container bestellen? Neemt u dan gerust contact op met onze professionals!