Uw ijzercontainer wordt
GRATIS geplaatst
Kies zelf uw datum
en levertijd
Vandaag besteld,
morgen geplaatst

Container huren in Borculo?

Bent u op zoek naar containerverhuur in Borculo en omgeving? Schrijver Zutphen biedt een ruime keuze aan containers in verschillende afmetingen en voor alle soorten afval. Of u nu gaat opruimen in huis of in de tuin, gaat verbouwen, slopen of bedrijfsafval wilt afvoeren, wij kunnen u helpen. Een container huren in Borculo is heel gemakkelijk. Bestel eenvoudig een container en laat deze bij u in Borculo plaatsen!

Altijd een passende container voor uw afval

Bij Schrijver vindt u voor elke afvalstroom een geschikte container in verschillende formaten. Denk hierbij aan containers voor:

  • Bouw- en sloopafval
  • Tuin- en groenafval
  • Puin
  • Grof huisvuil
  • IJzer en metaal
  • Bedrijfsafval
  • B-hout en C-hout

Een container bestellen voor gebruik in Borculo en omgeving is gemakkelijk via onze webshop! Kies eerst de juiste afvalstroom en daarna de gewenste afmeting, afhankelijk van de hoeveelheid afval die u moet afvoeren. Wij bieden containers van 3m³, 6m³, 10m³, en 25m³ tot 40m³. Naast het huren van een afvalcontainer kunt u bij ons ook ophoogzand of straatzand bestellen voor bijvoorbeeld tuinwerkzaamheden.

Makkelijk en voordelig een afvalcontainer huren in Borculo

Als u een afvalcontainer wilt huren in Borculo of omgeving, dan is Schrijver Zutphen uw oplossing! We hebben een uitgebreid aanbod aan afvalcontainers beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Bekijk ons brede aanbod online en bestel vandaag. We streven ernaar om uw container de volgende dag op uw locatie te plaatsen als u vandaag bestelt! Onze afvalcontainers worden geleverd op alle werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. De container mag maximaal 4 weken blijven staan. Wanneer deze vol is, meld hem dan online of telefonisch bij ons aan en wij halen hem op en zorgen voor de verwerking van het afval. Als u vragen heeft over het bestellen van een container, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!