Uw ijzercontainer wordt
GRATIS geplaatst
Kies zelf uw datum
en levertijd
Vandaag besteld,
morgen geplaatst

Afval container huren in Deventer?

Bent u op zoek naar een container om afval af te voeren in Deventer of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Schrijver Zutphen heeft verschillende soorten en maten afvalcontainers. Een container huren kan goed van pas komen wanneer u uw woning gaat (ver)bouwen of tuin gaat opruimen.

Diverse soorten containers bestellen in Deventer

Een geschikte container bestellen voor uw afval doet u eenvoudig via onze website! Kies eerst om welke afvalstroom het gaat. Bijvoorbeeld een bouwcontainer, grof huisvuil container, puincontainer, dakafval container, houtcontainer, tuin en groen container, of een container voor het afvoeren van grond. Daarna kunt u kiezen welk formaat container u nodig heeft. Onze containers zijn er in verschillende maten: van kleine containers 3m³ en middelgrote containers 10m³, tot grote containers 40m³. De prijzen variëren per afvalsoort en per grootte van de container.

Naast een uitgebreid aanbod aan afvalcontainers voor de verhuur kunt u bij Schrijver Zutphen ook straatzand of ophoogzand bestellen. Handig als u extra zand nodig heeft voor om het huis of in de tuin. Bijvoorbeeld als een zandlaag onder een parkeerplaats, om de tuin wat op te hogen, of voor het dichten van gaten en kuilen.

Online een afval container huren in Deventer

Onze containers zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Deze leveren we zo snel mogelijk bij u op locatie. Vandaag besteld is morgen bij u geplaatst! Wij bezorgen de containers in Deventer op alle werkdagen van 08:00 -17:00 uur en op zaterdag van 08:00 -12:00 uur. Uw container mag 4 weken blijven staan. Als de container vol is, dan kunt u deze online of telefonisch bij ons aanmelden. Wij halen deze op en zorgen dat het afval verwerkt wordt. Container huren? Kies hierboven een geschikte container voor uw afval en bestel deze eenvoudig online. Heeft u een vraag of wilt u advies bij het bestellen? Neemt u dan gerust contact op met onze professionals!