Uw ijzercontainer wordt
GRATIS geplaatst
Kies zelf uw datum
en levertijd
Vandaag besteld,
morgen geplaatst

Container huren in Dieren?

Wilt u een container huren in Dieren en omgeving? Daar kan Schrijver Zutphen u zeker bij helpen! Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan containers voor de verhuur. Deze zijn beschikbaar voor alle afvalsoorten en in verschillende formaten. Dus gaat u in huis of in de tuin opruimen. Aan de slag met verbouwen of slopen? Of wilt u misschien bedrijfsafval laten afvoeren? Dan kunt u eenvoudig een container bestellen en laten plaatsen in Dieren!

Altijd een passende container voor uw afval

Van welke afvalstroom u ook afval wilt afvoeren, bij Schrijver vindt u altijd een geschikte container. Hierbij kunt u denken aan de volgende containers in verschillende formaten:

  • Bouw- en sloopafval containers
  • Grof huisvuil containers
  • Rolcontainers voor bedrijfsafval
  • Puincontainers
  • IJzer- en metaalcontainers
  • B-hout en C-hout containers
  • Tuin- en groen containers

Een container bestellen voor gebruik in Dieren en omgeving gaat gemakkelijk via onze webshop! Kies de juiste afvalstroom en daarna de gewenste afmeting die u nodig heeft. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid afval die u af moet voeren. Daarom bieden wij onder andere kleine containers 3m³, containers van 6m³, middelgrote containers 10m³, en grotere containers van 25m³ tot 40m³. En naast een afvalcontainer huren kunt u bij ons ook ophoogzand, bemeste tuinaarde of straatzand bestellen. Bijvoorbeeld voor wanneer u de tuin onder handen gaat nemen.

Makkelijk en voordelig een afvalcontainer huren in Dieren

Woont u in Dieren of omgeving en wilt u een container huren? Schrijver Zutphen biedt afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Bekijk online ons uitgebreide aanbod. Heeft u vandaag een container bij ons besteld? Dan streven wij ernaar om deze morgen bij u op locatie te plaatsen! Wij leveren afvalcontainers op alle werkdagen van 08:00 -17:00 uur en op zaterdag van 08:00 -12:00 uur. De container mag 4 weken blijven staan. Is uw container vol? Meld deze dan online of telefonisch bij ons aan. Wij halen hem op en verwerken het afval voor u. Heeft u een vraag over het bestellen van een container? Neemt u dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!