Uw ijzercontainer wordt
GRATIS geplaatst
Kies zelf uw datum
en levertijd
Vandaag besteld,
morgen geplaatst

Container huren in regio Zelhem?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikmaken van onze containers, die we zo snel mogelijk bij u op locatie leveren. Als u vandaag bestelt, plaatsen wij de container morgen al bij u! Onze bezorgdienst is beschikbaar op alle werkdagen in Zelhem van 08:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 – 12:00 uur. De huurperiode voor uw container is 4 weken en wanneer deze vol is, kunt u deze eenvoudig online of telefonisch bij ons aanmelden. Wij halen de container op en zorgen voor de verwerking van het afval. Wilt u een container huren in Zelhem? Kies dan hierboven een geschikt formaat voor uw afval en bestel deze gemakkelijk online.

Online een afvalcontainer huren in Zelhem

Bestel snel en gemakkelijk een geschikte container voor uw afval via onze website! Eerst kiest u de juiste afvalstroom, zoals bouwafval, grofvuil, puin, dakafval, hout, tuin- en groenafval of grond. Vervolgens selecteert u het gewenste formaat uit ons assortiment van kleine (3m³), middelgrote (10m³), en grote (40m³) containers. De prijzen variëren per afvalsoort en grootte van de container. Naast afvalcontainers bieden wij ook de mogelijkheid om straatzand of ophoogzand te bestellen, bijvoorbeeld voor het egaliseren van uw tuin, het leggen van een straat of pad of het dichten van gaten en kuilen.

Vandaag besteld, morgen geplaatst!

Bent u bezig met (ver)bouwen, opruimen, slopen of renoveren en heeft u behoefte aan een afvalcontainer om uw werkplek opgeruimd en veilig te houden? Bij Schrijver Zutphen kunt u verschillende soorten en maten afvalcontainers huren. Of u nu in Zelhem of juist in de omgeving woont, wij bezorgen de container graag bij u op locatie. Als u vragen heeft of advies wilt bij het bestellen van een afvalcontainer in Zelhem, neem dan gerust contact op met onze professionals. Wij helpen u graag verder!